Blog

Eylül 5, 2019

Robot Yatırımları ve Zirvesi Fuarı

Ücretsiz Kayıt için Tıklayınız >

Onare Endüstriyel Ambalajlama olarak manuelden full otomatik sistemlere çemberleme makinelerimiz ve full otomatik ambalajlama çözümlerimizi paylaşabilmek için 1 Ekim – 3 Ekim 2019 tarihleri arasında WOW Kongre Merkezi Yeşilköy / İstanbul’da düzenlenecek olan 5. ROBOT YATIRIMLARI ZİRVESİ ve SERGİSİ Stand No: H18 sizleri ziyaretçimiz olarak görmekten mutluluk duyarız.

Türkiye Tek Distribütörü olduğumuz, Almanya’daki üreticilerimizden, Ergonomik palet çemberleme sistemleri konusunda dünyada ilk ve tek mobil çemberleme makinesi üreticisi ErgoPack Deutchland GmbH’in ErgoPack 726X ve ErgoPack Air ve diğer modelleri standımızda olacaktır.

Ürünlerini palet üzerinde sevk eden müşterilerimizi çok yakından ilgilendiren, ambalajlama kalitenizi direkt etkileyen, en yorucu işinizde çalışanlarınızın bel sağlığını koruyan, iş güvenliğini artıran, palet ambalajlamadaki en zor kısım olan çemberleme işini basit, rahat, hızlı, güvenli ve sağlıklı bir işe dönüştüren ErgoPack Ergonomik Çemberleme Sistemlerini detaylı inceleyebilir, test edebilirsiniz.

Fuarlar , , ,
About admin