Blog

Ekim 10, 2019

Avrasya Ambalaj Fuarındayız – Tuyap 2019

Onare Endüstriyel Ambalajlama olarak manuelden full otomatik sistemlere çemberleme makinelerimiz ve full otomatik ambalajlama çözümlerimizi paylaşabilmek için 23 Ekim Çarşamba – 26 Ekim Cumartesi 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 25. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’ndasizleri ziyaretçimiz olarak görmekten mutluluk duyacağız.

Fuar Standımızda Onare’ nin Türkiye -Tek- Distribütörü olduğu firmaların yetkilileri ile fuar süresince yüz yüze görüşebilirsiniz.

Onare ‘ nin Türkiye -Tek- Distribütörlükleri;

Itipack (Italy) : Dünyanın iki büyük full otomatik çemberleme hattı üreticisinden biridir.

SMB (Germany) : Dünyanın en büyük tam otomatik çemberleme makinesi üreticilerinden biridir.

ErgoPack (Germany) : Ergonomik çemberleme sistemleri konusunda, dünyada ilk ve tek çemberleme makinesi sistemleri üreticisidir.

Strapex (Switzerland): İsviçre’de 1955’ten günümüze en son teknoloji ve en yüksek kalite standartlarında üretim yapan akülü çemberleme makinesi üreticisidir.

Columbia (Italy) : İtalya’da 30 yıldır akülü ve pneumatic makine üretimi yapan dünyanın en gelişmiş çemberleme makinesi üreticilerindendir.

Teknika USA (USA) : Manuel çemberleme aparatlarında Amerika menşeli üretim yapan en kaliteli manuel çemberleme aparatı üreticisidir.

Not: Tek kullanımlık ve size özel referans kodunuzu ücretsiz olarak info@onare.com.tr mail adresimizden talep edebilirsiniz. Tek kullanımlık ve size özel referans kodunuz ile www.packagingfair.com adresindeki online bilet sekmesinden kaydınızı oluşturarak, fuar alanına ücretsiz giriş yapabilirsiniz.

Fuarlar , , , , , , , , , , , , ,
About admin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir