Blog

Mart 5, 2021

Plastik Çember Nedir?

Plastik çember ürünlerin sevkiyatı esnasında dağılmadan ve hasar görmeden ulaşması için düşük birim maliyetli ambalaj malzemesidir. Ambalaj çemberi olarak da bilinen plastik çember genellikle plastik ham maddeden üretilmektedir.

PP Çember Nedir?

Polipropilen plastik çember ya da PP çember genellikle beyaz renklidir. Hafif ürünlerin çemberlenmesin PP çember kullanılır. PP çember 5 mm genişliğe sahip olabildiğinden hafif ürünlerin çemberlenmesinde avantaj sağlar. Masa tipi yarı otomatik ve otomatik çember makinası ile kullanılabilir.

Polyester Çember Nedir?

Polyester çemberler endüstride en sık kullanılan çemberlerdir. Genellikle yeşil renklidir. Palet çemberi olarak da bilinir. Plastik çember fiyatları en uygun çember plastik çemberdir. Şarjlı çember makinası ile ve otomatik çember makinası ile kullanılabilir.

Kompozit Çember Nedir?

Kompozit çember esneme özelliğine sahiptir. Dolayısıyla ağır ürünlerin çemberlenmesinde kompozit çember kullanılır. Kompozit çemberler çember tokası ile kullanılır. Yalnızca manual çember uygulamaları için uygundur. Plastik çember fiyatları polyester çembere göre daha pahalı olduğu için ve yalnızca manual uygulama ile kullanılabildiği için daha az tercih edilir.

Plastik Çember Fiyatları

Plastik çember fiyatları, çemberin ham maddesine ve metrajına göre farklılık göstermektedir. Çemberleme yapılacak ürünlerin ağırlığına ve ölçüsüne göre uygun çember genişliği tespit edilmelidir. En uygun çember ölçüsü tespiti için Onare Uzman Satış ekibimizle hemen iletişime geçebilir ve uygun çember fiyatlarımızdan hemen yararlanabilirsiniz.

 

Çemberleme Makinası Onare ,
About admin